Amazon Quiz – 🙂Answer and Win Oppo F5 (26 January)

Amazon Quiz – 🙂Answer and Win Oppo F5 (26 January)

Amazon Quiz– Oppo F5 (All Answers) January 26 😃

Amazon is well-known e-commerce site for A to Z products as the name suggests. They have all the products that every person need in there daily life.

Amazon also offers the contest for there registered user where everyone like us will a get a chance to win prizes like Amazon pay balance, latest Smartphone like One plus 5t, iPhone x and lots more.

On every 2nd day, Amazon comes up with there lucky draw contest on their app and provide us a chance to win prizes.

As you guys always know and for those who don’t know if you are a new user of this blog, DwTricks still provide verified tricks to there users and we respect our users for there success.

So today I am wiring this article to provide you Answers to all the Questions that Amazon asks in there contest to enter there contest.

To enter into Amazon contest, they attend there contest by providing some question related to that prize, and we have to answer them one by one correctly.

And guess what?

We are here to provide you with all correct answers to Amazon contest. This article will keep update whenever there is Amazon contest live in the app.

If you do not have Amazon app, follow these simple 4-5 steps to download and register on their app

How to Download and register on Amazon App? 🤔

  • Click on download link depend on your Phone Android | iOS | Window
  • Register on their app with your Email id

After this line, you can check Amazon today’s answers

Check all Amazon Answers to all questions below.

Subscribe to our Whatsapp Alerts. Save our number – 8750687483 and send a message “Add” and you will be the first to know the correct answers.

Amazon Quiz – Oppo F5 (All Answers) January 26

1.  OPPO is currently the sponsor of which country’s national cricket team?

Answer – India

2. Which of these Indian male celebrities is currently associated with OPPO?

Answer – Siddharth Malhotra

3. What was the first product ever to be launched by OPPO?

Answer – Mp3 Player

4. The OPPO F5 runs on the ARM Mali G71 MP2 Graphics processing unit.

Answer – True

5.Which of the following is NOT a feature of OPPO F5?

Answer -Rotating back camera

Answers Of Amazon Samsung Galaxy On7 Prime Quiz

1. Which of these is NOT a feature of the Samsung Galaxy On7 Prime?

Answer:- Levitation

2. Where can you access ‘Samsung Mall’?

Answer:- On your galaxy on7 prime

3. Which of these can you NOT do on Samsung Mall?

Answer:- Analyze dream

4. What are the RAM options available on the Galaxy On7 Prime?

Answer:- 3GB and 4 GB

5. What are the color variants available for the Galaxy On7 Prime?

Answer:- Gold and black

Answers Of Amazon Honor View 10 Quiz 

1. The Honor View 10 comes with a Dual-lens AI camera. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer:-   Artificial intelligence

2.  Which chipset does the Honor View 10 have?

Answer:- Kirin 970 AI chipset

3.What is the inbuilt RAM & ROM combination on the Honor View10?

Answer:- 6GB + 128 GB ROM

4. Which of these is NOT a feature of the Honor View 10?

Answer:-Portable Fondue pot

5.Does the Dual Sim of the Honor View 10 support 4G Volte on both slots?

Answer:- Yes

1. Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Answer is – Rs 1200

2. Starting January 2018, Super Value Day cashback offers will run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.

Answer is:- True

3.  Mr. Y wanted to purchase beauty products for his wife during Super Value Day. Will he be eligible for the cashback for any Beauty product purchased on Amazon?

Answer is:–  No, selected products eligible for cashback

4. After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?

Answer  is:- 72 hour

5. During Super Value Day, one can avail a cashback of 20% with a minimum purchase?

Answer is:- Rs 4000

Answers Of Amazon Year End Quiz

1. Which of these Indian states did NOT have a State election in 2017?

Answer:- Uttar Pradesh

2. Who was declared the President of India in July 2017?

Answer:- Ram Nath Kovind

3. Which country won the Hockey women’s Asia cup in 2017?

Answer:- India

4. Which is the first Indian film to gross over 2000 crore rupees in all languages worldwide?

Answer:- Dangal

5.Who among them did NOT win a Nobel prize in 2017?

Answer:- Kailash Satyarthi

6. Which major tax reform was launched in India at midnight, 1st July 2017?

Answer:- Goods and service tax

7.  In Feb’17, ISRO created history by placing many spacecraft in their orbits in a single mission. How many spacecraft did they launch in one go?

Answer:- 104

All Answers to Amazon Alcatel Quiz

1. 1. The Alcatel A5 allows you to replace its modular back covers (MODs), which add distinctive features to the phone. What are the MODs currently available for the A5?

Answer:-  Power + MOD and LED MOD

2. With the Power+ MOD, how much battery would the A5 have in total?

Answer:- 5900mAh

3. The Alcatel A5’s fingerprint sensor’s customization feature lets you launch an app with each of your fingerprints

Answer:- True

4.Which of these LED MOD features lets you sync your music to your LED lights?

Answer:- Light Show

5.How can you capture the colours around you on your LED MOD cover?

Answer:- By clicking a picture

All Answers Of Amazon TCL Quiz

1. In which century was the TV invented?

Answer–  20th Century

2. Which of these popular TV shows is NOT based on a novel?

Answer – F.R.I.E.N.D.S

3. How many times is 4K TV resolution better than a Full HD TV resolution?

Answer – 4 times

4. Which of these can you NOT do on a TCL 4K Smart TV?

Answer – Fly to the moon

5. How many service centres does TCL have across India?

Answer – 180+

Answers Of Amazon Set Wet Quiz

1. Who is the brand ambassador for Set Wet Wax?

Answer–  Ranveer Singh

2. Which of these is NOT a hairstyle for men?

Answer – peacock

3. Which of these are ingredients in Set Wet Wax?

Answer – Water and Gel

4. 3 of the below statements are myths and one is a fact. Identify the fact.

Answer – Hair wax allows both matte and glossy texture

5. Which of these is NOT a type of hair styling product?

Answer –Rock

All Answers to Amazon Lifelong Massager Quiz

1. Which is NOT a physical effect of using a Lifelong massager?

Answer:-  Mobile charging

2.  Lifelong massagers help in relieving stress by

Answer:- Reflexology technology

3. Which is the largest muscle in the human body?

Answer:- Gluteus maximus

4.Which of the following activities would cause the most physical stress?

Answer:- Rigorous Physical Activity Like Aerobics

5.Which of the following is a form of Japanese massage?

Answer:-  Shiatsu

Answers of Amazon Amazon Olay Quiz:

Q1-Which of these components help fight ageing?

Ans- Anti-oxidants

Q2- Which of these signs of ageing does Olay NOT target?

Ans- Memory loss

Q3-What was the Olay brand originally known as?

Ans- Oil of Olay

Q4- Which if these is NOT a range of Olay products?

Ans- Youth cream

Q5- The key ingredients in Olay products, VitaNiacin is a combination of?

Ans- Vitamins

Answers Of Amazon Fashion Quiz

1. Who created the first pair of blue jeans?

Answer is:- Levis strauss

2.What is Sonam Kapoor and Rhea Kapoor’s fashion brand called?

Answer is:-  Rheson

3. Where would you wear espadrilles?

Answer is:- On Your Feet

4. What is a pair of woman’s trousers which are made to look like a skirt called?

Answer is:-  Culottes

5. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

Answer is:-  22 dec 2017


All Answers Of amazon Recharges Quiz:- 

1. You can recharge your prepaid mobile number on

Answer:- True

2. For recharges on with Amazon Pay balance, currently you get __% cashback on recharge value

Answer:-  50%

3. What is the maximum cashback you can avail for recharges with Amazon pay balance on

Answer:- Rs 50

4. Which of these is NOT a benefit of recharging your prepaid mobile on

Answer:- 2-Day shipping

5.  Mobile recharges on are available for which mobile operators?

Answer:- All Operator

Answers Of Amazon InFocus Vision 3 Quiz

1. What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 display?
Answer is:-  18:9

2. How much RAM does the Vision 3 have?

Answer is:- 2 GB

3.  What is the screen size of Vision 3?

Answer is:-  5.7

4. Does the Infocus Vision 3 have a fingerprint sensor?

Answer is:-  YES

5.  What is the configuration of the rear camera on Vision 3?

Answer:-  13 Mp + 5 MP dual camera

All Answers to Amazon Youbella jewellery Quiz:

1. A close-fitting neckpiece worn around the neck is called

Answer is:- Choker

2. Which of these is NOT a kind of earring?

Answer is:- Lairat

3. For rose gold jewellery ___ is mixed with gold to give its distinct pinkish colour

Answer is:-  copper

4. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

Answer is:- 22 dec 2017

5. With more than 5 lakh styles Amazon India is India’s largest online jewellery store

Answer is:- True

All Answers to Amazon Year End Quiz

1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Answer is:- Kazuo Ishiguro

2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer is:-  Newton

3. Which of these is NOT a film released in 2017?

Answer is:-  inside out

4.What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer is:- International Year of Sustainable Tourism for Development

5. In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer is:- Rooster

6.  Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer is:- Miss world

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

Answer is: –Nokia 1100

8.Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Answer is:- Kochi tusker Kerala

Now tap on More Quizzes and Answers it from Below

All Answers to Amazon Star Wars Lightsaber Quiz

1. Who is Kylo Ren’s father?

Answer is :- Han solo

2. Who is training Rey to be a Jedi?

Answer is :-  luke skywalker

3. Who among these is the leader of the First order?

Answer is :-  Supreme Leader Snoke

4. What is the color of Kylo Ren’s lightsaber?

Answer is :-  red

5.  What is the release date of the movie ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’?

Answer is :-  15th December 2017

All Answers to Amazon Treo Quiz

1. Which of these Products are NOT Offered by Treo?

Answer is :- Spaceships

2. Which of these phrases are associated with the brand Treo?

Answer is :- Next generation Glassware

3. While ordering a drink, what would the Phrase on the rocks imply?

Answer is :- A drink served over ice cubes

4.Which of these is not a type of glass?

Answer is :- Violin

5. At Family gathering, Raising a Glass filled with a drink would mean?

Answer is :- Raising a Toast

All Answers To Amazon InFocus Vision 3 Quiz 

1. What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 Display?

Answer–  18:9

2. What is The Maximum support  battery standby time the InFocus Vision 3 Could Deliver on 4G?

Answer –22 Days

3.  The InFocus Vision 3 Does NOT Ultra Wide View?

Answer – True

4. What are the specifications of the front camera on the InFocus Vision 3?

Answer – 8 MP

5. What is the battery capacity of the InFocus Vision 3?

Answer –4000 mAh

All Answers of Amazon Nivea Quiz 

1. Which of these ingredients is NOT present in Nivea body lotions?

Answer is:- Rose petals

2. For how long do Nivea body lotions promise to keep your skin moisturized?

Answer is:- 24 Hours

3. Which of these is not a flavor of Nivea lip balms?

Answer is:- Cola

4. Which colour was the first Nivea crème tin?

Answer is:- Yellow

5. The brand name Nivea is derived from latin word Nivis which means..?

Answer is:- Snow

All Answers To Amazon Logitech Quiz 

1. How Long Does a full charged MX Master 2s Last?

Answer– About 70 Days

2. How long does it Charge the MX Anywhere for a an entire Day?

Answer – 3 Minutes

3. Which of the Following is NOT Gaming Gear?

Answer – Ping pong ball

4. Which of the following is a popular video gaming event?

Answer – Nvidia Gamer Connect

5. How many Devices can the MX Anywhere 2s Mouse be Paired With

Answer – 3 Devices

All Answers Of Amazon OnePlus 5T Quiz

1. When does sale start for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition smartphone?

Answer–  15 December

2. OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?

Answer –6.01 inch

3. What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Star Wars Special Edition?

Answer –8 GB

4. Which of these phrases is associated with OnePlus?

Answer – Never settle

5. When is ‘Star Wars: The Last Jedi’ movie releasing in India?

Answer – December 15, 2017

All Answers To Amazon Parachute Quiz 

1. What can coconut oil NOT Be used as?

Answer– Detergent

2. Which of these is a form of medicine?

Answer – Ayurveda

3. Which of these is NOT present in Parachute Ayurvedic Gold Hair Oil?

Answer – Gold

4. What is “Tel Pak Vidhi” method of?

Answer – Oil Preparation

5. Which of these is NOT the Name a Hairstyle?

Answer –Flowerpot

All Answers to Amazon Pantry Quiz

1. Amazon Pantry offers discounts and extra cashback on purchase of __________. Fill in the blanks.
Answer : Groceries.
2. Every Wednesday, Prime customers who make purchases of Rs.2000 or more on Amazon Pantry receive an extra cashback of 15%. What is the event called ?
Answer : Prime Wednesday.
3. Mr.X plans to shop on Amazon Pantry for his monthly requirements. Which of the following items can Mt.X not purchase on Pantry ?
Answer : Shoes, T-shirts and Jeans.
4. Amazon Pantry offers free shipping to customers on Pantry orders above what amount ?
 Answer : Rs.599.
5. When does Amazon Pantry run extra cashback offer ?
Answer : Every day.

All Answers to Amazon HyperX Quiz

Quiz 1 : Which of these phrases are associated with HyperX
Answer : We’re all Gamers
Quiz 2 : Which of these Product Are NOT Offered by HpyerX
Answer : Grocery 
Quiz 3 : HyperX Elite Mechanical Gaming Keyboard offer 6 dynamic lighting effects.
Answer : True
Quiz 4 : Which these is NOT a Popular video game title?
Answer : Essentials of Medical Physiology
Quiz 5 : You Can conveniently connect device to the hyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard via?
Answer : USB 2.0 Pass-Through

All Answers to Amazon RockJam App Quiz

Quiz 1 : Which of These is NOT a genre of music?
Answer : Umami
Quiz 2 : Which of these accessories are NOT included in-box with the RockJam RJ761 Piano Keyboard?
Answer : Dumbbells
Quiz 3 : Which famous composer wrote the songs “Fur Elise” and “Moonlight Sonata”?
Answer: Beethoven
Quiz 4 : Which of these is NOT a feature of RockJam RJ 761 Piano Keyboard?
Answer : Time Travel
Quiz 5 : Which of these Indian Musicians has received a Grammy award?
Answer : A. R. Rahman

Winners: A total of 1-100 participants will be selected as winners of the Contest 

On successful completion of all correct answers, You will get Congratulations message that you have Successfully entered the contest. Now relax and wait for the results to be announced.

For Amazon Contest Terms and Conditions Visit Contest page in app and you will get T & C of that particular contest

So, here’s what I want you to do…

So here is our permanent article on Amazon Daily Quiz which will keep updating, you will get all the Amazon Today answer in this post, and it will continue update whenever new Amazon context arrives.

Bookmark this Page, and you will be the first to know the correct answers.

Spread the love
  • 57

13 thoughts on “Amazon Quiz – 🙂Answer and Win Oppo F5 (26 January)

  1. Acne day answers
    Men pimple clear neem face wash
    Khadi herbal acne pimple cream
    Lakme absolute skin gloss gel crème
    Biotique bio clove purifying anti blemish face pack for oily and acne prone skin
    Neutrogena oil free acne face wash
    Lotus herbals white glow skin whitening and brightening gel cream SPF – 25
    Garnier Men acno fight whitening day cream
    Pond s pimple clear face wash

  2. Boys day out
    7.nivea men’s deo
    8.old spice after shave gel
    9.electric shaver
    10.i didn’t found this :/

  3. Boys Day Out:

    10.AXE Signature Mysterious Body Perfume, 122ml

    Plz post no. 10 skin care product.

  4. Boys Day Out:

    Ponds Men Oil Control Brightning Moisturizer, Clear and Energized, 40g

  5. Sir there is no logo in Colorbar First Impressions Powder Brush product page. Please check this issue.

Comments are closed.

Comments are closed.